PUBG’ye Yeni Hasar Sistemi Geldi!

İzleyenlere harika anlar yaşatan PGI 2018 etkinliğinin ardından PUBG için yeni hasar sistemini beraberinde getiren bir güncelleme yayınlandı.

Yavaş yavaş Fortnite’ın gölgesinde kalmaya başlayan PUBG’ye ilk yardım Sanhok adlı harita ile gelmişti ve bu yardım ile toparlanmaya başlamıştı. Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenen PGI 2018 etkinliği ile oyun dünyasının ilgisi de yavaştan kaymaya başladı. Bluehole geride bıraktıkları ufak kriz döneminin ardından elindeki fırsatı iyi kullanmaya başladı ve öyle de devam ediyor. Yeni eklenen güncelleme ile mermi artık delici etki uygulayacak. Bir örnek ile açıklamak gerekirse: Oyun esnasında el veya kolunuza bir hasar aldınız ve artık hasar aldığınız el veya kolunuz sizin zayıf yönünüz yani aynı yerden alacağınız gelecek hasar doğrudan kafadan vuruş etkisi yaratarak umulmayacak derecede hasar verecek.

PUBG - Hava Durumu

PUBG – Hava Durumu

Bu sistem şimdilik sırt, gövde ve kafa için geçerli olacak yani yiyeceğiniz ikinci kafadan vuruş hasarı doğrudan yere düşmenize neden olabilir. Tabii ki güncelleme sadece bunları içermiyor; özellikle en dikkat çekici yenilikler arasında Erangel ve Miramar’a eklenen dinamik hava durumu ile artık oyun içerisinde hava durumu değişikliği görebileceğiz. Bunun dışında Erangel haritasında ki bazı boş bulunan arazilere ufak evler eklendi ve nehirin kıyılarında düzenleme yapılarak taktiksel oynanış geliştirildi. #19 güncellemesinin tam İngilizce notlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Guardians of The Galaxy Ekibi Kovulan Eski Yönetmenleri James Gunn’ın Arkasında!

Bu yazıyı arkadaşlarınla paylaş!
Yazar

GameXNow

GameX Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı'nın resmi oyun haber sitesi!