Team Liquid’de Emeklilik!

Team Liquid’in ormancısı Christian “IWillDominate” Rivera, kulübün resmi internet sayfasında yayınlanan açıklama ile profesyonel oyunculuk kariyerini sonlandırdığını duyurdu.

2010 yılının aralık ayında profesyonel arenaya adım atan IWillDominate kariyeri boyunca, compLexity Gaming, Team Dignitas, Team Curse ve son olarak da Team Liquid gibi League of Legends arenasının önemli takımlarında forma giydi. Liquid’de oynadığı süre boyunca toplam 64 maçta görev alan IWillDominate bu süre zarfında 4.1 KDA ortalaması yakaladı

iwilldominate dram

IWillDominate, emeklilik duyurusu ile beraber yayınladığı yazılı açıklamada şunları söyledi:

Cumartesi günü oynadığımız Renegades maçının adından, profesyonel League of Legends sahensinden çekilme kararı aldım. 5 yıllık profesyonel oyunculuk kariyerimin ardından farklı bir yolda ilerlemek istiyorum. İlerleyen süreç boyunca Team Liquid bünyesinde çalışmaya devam edecek, içerik sağlayacak ve yayınlar yapacağım. Ayrıca, benim yerimi alacak olan Joshua “Dardoch” Hartnett için de koçluk yapacağım. Dardoch’un takıma katılmasında direk olarak benim önerilerimden yola çıkılmasından dolayı, başarısından ve performansından kendimi sorumlu hissediyorum. Eminim ki hem benim hem de Team Liquid teknik kadrosunun destekleri ile Kuzey Amerika’nın en başarılı ormancılarından biri olacağına eminim.


 

 Kariyerim boyunca beni destekleyen tüm taraftarlara teşekkür ederim. Profesyonel arenaya adım attığım ilk andan bugüne kadar sürekli en iyi oyuncu ve takım arkadaşı olmak için çabaladım. Kariyerim hakkında hiçbir pişmanlığım yok. Umarım Team Liquid bünyesinde devam edeceğim faaliyetlerimde de beni desteklemeye devam edersiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=3UoZXqkLxvQ

Bu yazıyı arkadaşlarınla paylaş!