2016 Wildcard Turnuvasında Dark Passage’ın Rakipleri Kimler Olacak?

Dark Passage, Cumartesi günü elde ettiği 2016 Yaz Mevsimi Şampiyonluğu ile Ekim ayında düzenlenecek olan 2016 League of Legends Dünya Şampiyonasına katılma yolunda önemli bir adım attı. Ancak öncelikle, 24 Ağustos – 4 Eylül tarihleri arasında Brezilya’da gerçekleşecek olan IWCQ 2016′da başarı göstererek, Dünya Şampiyonası vizesi alması gerekiyor.

Wildcard turnuvasına katılacak takımlar ise  şu şekilde:

Dark Passage (Türkiye)

INTZ Esports (Brezilya)

Albus Nox (BDT/Rusya)

Rampage (Japonya)

Kaos Latin Gamers (Latin Amerika – Güney Bölgesi)

Chiefs eSports Club (Avustralya)

Saigon Jokers (Güneydoğu Asya)

Latin Amerika – Kuzey Bölgesi Temsilcisi (Henüz belirlenmedi)

IWCQ 2016 24 Ağustos – 4 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek. Grup maçları Sao Paulo şehrindeki Riot Games stüdyolarında oynanacak. 3 – 4 Eylül tarihlerindeki playofflar ise Curitiba şehrinde yer alan Wire Opera binasında oynanacak.

Wire Opera Binası

Toplam 8 takımın yer alacağı IWCQ 2016’da mücadele edecek son takım ise (Latin Amerika – Kuzey Bölgesi Temsilcisi) 21 Ağustos’ta oynanacak olan Latin America Closing Cuo finali ile belli olacak. Bu finalde karşı karşıya gelecek takımlar ise Lyon Gaming ve Havoks Gaming olacak.

Dark Passage kadrosunda Rasmus “Caps” Winther ve Andrei “Xerxe” Dragomir yaş sınırı sebebi ile IWCQ’da yer alamayacaklar. Dark Passage ekibinin kadrosundaki boşluğu hangi isimler ile dolduracağı merak ediliyor.

Temsilcimiz Dark Passage’a şimdiden başarılar diliyoruz.

Bu yazıyı arkadaşlarınla paylaş!