2015 sezonundan ilk bilgiler!

2015 Sezonunun yaklaşmasıyla yeni açıklamalarda gelmeye başladı.Şampiyonluk Ligi‘nde yine 8 takım yer alacak.Dark Passage ve Team Turquality haricindeki 6 takım 7-23 Kasım arasında düzenlenecek elemeler sonrasında belli olucak.

Dereceli Takımlar listesinde 30 Ekim 2014 23.59’daki sıralama ve kadroları geçerli sayılarak Şampiyonluk Aşaması’nda yer alan belli sayıda takımlar katılabilecek.

6 takımı belirlemek için; dereceli takımlar puanına göre torbalara ayrılacak ve kura çekimiyle turnuva tablosu oluşturalacak.Grupların final maçları Riot Games Türkiye Ofisinde gerçekleştirilecek ve birinci olan takımlar 2015 Şampiyonluk Ligi‘nde yer alacak.

2015 Şampiyonluk Ligi‘nde yer alacak takımların şirket kurması ve bu işlemleri en kısa sürede gerçekleştirmesi gerekecek.Bu kuralı yerine getirmediği için ya da herhangi bir sebepten katılamayacak takım olursa yerine turnuvanın ikincileri arasından Şampiyonluk Aşaması’nda en yüksek sırada olan takım katılacak.

Türkiye Büyük Finali’nde yer almış diğer takımlar ise Dereceli Takımlar sırası Şampiyonluk Aşaması’nda yer almaları halinde sıralarına bakılmaksızın 1. torbada olacaklar.Fakat bu takımlarda en iyi ikincilik durumu geçerli olduğunda sıralamalarına göre değerlendirelecektir.

Bu yazıyı arkadaşlarınla paylaş!
Yazar

GameXNow

GameX Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı'nın resmi oyun haber sitesi!