2015 All Star Oylaması Başlıyor!

2015 All-Star Etkinliği’nde mücadele edecek takımların belirleneceği oylama başlıyor!

2015 Dünya Şampiyonası’nda, kıran kırana mücadelelerle geçen bir ayın ardından, artık biraz eğlenme vakti geldi! 2015 All-Star Etkinliği için dünyanın dört bir yanından gelen profesyonel oyuncular, sizlerden gelen oylar doğrultusunda bölgesel takımlara ayrılacak.

lolall

2014 All-Star oylama formatından esinlenilen organizasyonda; izleyiciler, oylarıyla NA LCS, EU LCS, LCK, LPL ve bu yıl profesyonel bölge statüsüne kavuşan LMS liglerinden beşer oyuncu seçerek rüya takımlarını belirleyecek. Wild Card All-Star galibinin de katılımıyla, takımların sayısı altıya ulaşacak. Ardından, bu altı rüya takım, kendi bölgelerinin Dünya Şampiyonası’ndaki performanslarına göre Ateş Takımı veya Buz Takımı’na dağıtılacak. Sonra da bu iki takım şöhret, eğlence ve bölgelerindeki oyunculara özel ödüller için kapışacak.

IWC all star crowd

23-29 Kasım tarihlerinde, Avustralya’da düzenlenecek olan Wild Card All-Star Turnuvası sona erdikten kısa bir süre sonra, 11-13 Aralık tarihleri arasında NA LCS stüdyosunda gerçekleşecek All-Star Etkinliği’nde mücadele edecek takımlar ise sizlerin oylarıyla belirlenecek. Oylamaya katılmak ve favori oyuncularınızı bu eğlenceli organizasyonda izlemek için buraya tıklayarak All-Star Etkinliği sayfasına gidebilirsiniz.

Bu yazıyı arkadaşlarınla paylaş!