YellOwStaR Emekli Oluyor

Fnatic ekibi, profesyonel League of Legends sahnesinin en başarılı oyuncularından biri olan Bora “YellOwStaR” Kim’in takımdan ayrılarak emekli olacağını, bir video eşliğinde açıkladı.

Kariyerine nişancı pozisyonunda başlayan YellOwStaR, daha sonra ise destek pozisyonuna geçerek sihirdar vadisindeki mücadelenin çehresini değiştiren en önemli oyunculardan biri oldu. Oyun kurma yeteneği ve liderlik vasıfları ile öne çıkan başarılı oyuncu 6 yıllık kariyerinde, 5 LCS şampiyonluğu sığdırdı. 2014 Yaz Mevsimi sonunda MVP ödülüne layık görülen oyuncu, 2015 Bahar Mevsimi sonunda da en iyi destek oyuncusu ödülünü aldı. 5 defa Dünya Şampiyonası’nda mücadele etme şansı bulan YellOwStaR, bunlardan ikisinde yarı finale kadar yükselmeyi başardı.

Dear esports, It has been quite a while since this journey started, 8 years ago if my memory serves. You’ll admit…

Bora "yellowstar" Kim paylaştı: 19 Ekim 2016 Çarşamba

YellOwStaR; resmi facebook hesabı üzerinden yaptığı emeklilik açıklamasında ise artık saatlerce oyun oynadıktan sonra kendini fazlasıyla yorgun hissettiğini ve her ne kadar motivasyonu ilk günkü kadar yüksek olsa da son birkaç ayda her şeyin kendisini fazlasıyla zorladığını dile getirdi.

fnatic yellowstar

Maç öncesi yaşadığı heyecanı ve saatlerce süren antremanların meyvesini toplarken elde edilen hazzı ve takım arkadaşlarını özleyeceğini belirten oyuncu, Fnatic’in yanı sıra forma giydiği Millenium, agains All Authority, SK Gaming ve Team SoloMid ekiplerine de teşekkür etmeyi unutmadı.

YellOwStaR’ın oyunu ve takım arkadaşlarını özleyip özlemeyeceği bilinmez ancak elektronik spor izleyicilerinin onu ve stilini özleyeceği kesin

Bu yazıyı arkadaşlarınla paylaş!