Origen Nişancı ve Destek Oyuncusu İle Yollarını Ayırdı

Origen, resmi internet sayfası ve sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklama ile nişancısı Jesper “Zven” Svenningsen ve destek oyuncusu Alfonso “Mithy” Aguirre Rodriguez ile yollarını ayırdığını duyurdu.

Her iki oyuncu da 2014 Aralık ayındna bu yana Origen‘de görev yapıyordu. 2016 Bahar Mevsimi’nde 11-7’lik seri ile ligi 4. sırada tamamlayan Origen, playofflarda ise yükselen bir form grafiği çizen EU LCS finallerine kadar gelmeyi başardı. Ancak finalde G2 Esports‘a 3-1 mağlup olarak şampiyonluğu kaçırdı.

Bir süredir Zven ve Mithy‘nin, yeni sezon için G2 Esports ile anlşacağı yönünde dedikodular dolaşıyordu. Origen yönetimi, ismini belirtmedikleri bir takım ile uzun süredir bu iki oyuncu için pazarlık halinde olduklarını ve dün akşam itibarıyla müzakerelerin sonlanarak transferin tamamlandığını belirtti. İki oyuncunun yaz mevsiminde G2Esports forması giyip giymeyeceği ise henüz belli değil.

Zven, geçtiğimiz mevsimin normal lig aşamasında 3.8, playofflarda ise 4.1 KDA oranı yakaladı, destek oyuncusu Mithy ise dakikada 1.49 Totem yerleştirme ve 0.39 totem temizleme istatistiklerine sahip oldu.

Bu yazıyı arkadaşlarınla paylaş!