League of Legends İçin Yeni Modlar Yolda!

Riot Games, resmi internet sayfası üzerinden yayınladığı bir yazı ile yeni oyun modlarının yolda olduğunu duyurdu. Ayrıca dönüşümlü oyun sırası ile birlikte her haftasonu eskiden aşina olduğumuz modları tekrar oynayabileceğiz. Yazının tamamını aşağıda okuyabilirsiniz.

Vadi’yi kopyaların bastığı Birimiz Hepimiz İçin‘den tutun da Ultra Rekabet Faktörü‘ne kadar tüm sınırlı oyun modları, klasik LoL formülüne yepyeni tatlar katmamızı mümkün kılıyor. İlk oyun modumuzun çıkışından bu yana iki yıldan fazla süre geçti ve şimdi de her hafta sonu size eskiden beri tanıdığınız modlarla alternatif eğlenceler sağlayacak bir dönüşümlü oyun sırasını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Kim bilir, belki ufukta bir iki yeni oyun modu da olabilir.

LoL-20141[1]

İster Poro Kralı Efsanesi’nde Poro Kralı’nı çağırın ister Birimiz Hepimiz İçin’de lazer gösterisi yaparak Son Parıltıları birbirine bağlayın, Şampiyon Ustalığı’nı her moddan puan kazanabileceğiniz şekilde düzenledik. Dönüşümlü oyun modu sırası Şampiyon Ustalığı’yla uyumlu geliştirildiği için, galibiyetle ayrıldığınız oyunlarda Hextech Zanaatkârlığı Anahtarları ve oyuna birlikte girdiğiniz hazır grubunuzdan biri S-, S veya S+ notu aldığında Hextech Sandıkları kazanabileceksiniz.

Dönüşümlü sıra daha sonraki yamalarda Klasik ve Aram sıralarının yanına katılacak; ancak bu haberi şimdiden vermemizin başka bir nedeni var. Ultra Rekabet Faktörü oyun modunu size iki yıl üst üste birbirinden abes biçimlerde sunmuştuk. Ne yaparsak yapalım inanmayacağınızı biliyoruz ama yine de şimdiden üstüne basa basa söylemek istiyoruz ki URF oyun modu 1 Nisan’da dönmeyecek ve bu haberi de o yüzden şimdi paylaşıyoruz. Henüz yeni dönüşümlü sırada yer alacak oyunları bütün ayrıntılarıyla açıklamaya hazır olmasak da, Ultra Rekabet Faktörü modunun 2016 boyunca en az iki defa sizinle buluşacağını duyurma açısından herhangi bir engel görmüyoruz.

Diğer modlara gelecek olursak, çalışmalarımız son hâlini alır almaz takvimimizi ayrıntılı olarak paylaşacağız; ancak yukarıda da değindiğimiz gibi, bu yıl Ultra Rekabet Faktörü hakkında oluşabilecek spekülasyonların önüne geçmek ve belki beklemediğiniz bir zamanda olsa da klavyenizin tuşlarına girişme şansını mutlaka yakalayacağınızı önceden bildirmek istedik.

Bu yazıyı arkadaşlarınla paylaş!