Şampiyon takımın üstün başarısı!

MOBA türü oyunlarda her zaman çok güçlü takımlar olmuştur. Ülkemizde de şu ana kadar League of Legends, Pointblank, CS gibi alanlarda da yıllardır bu ve benzer takımlara rastlıyoruz. Kısa bir zaman önceye bakarsak Dota 2 alanında da çok güçlü bir kadronun oluştuğunu göreceğiz.

Bundan bir sene öncesine gidersek bu takımlardan çok önemli birinin doğuşuna tanıklık etmiş oluruz. Uzun zaman önce oluşturulmasına karşın, güncel kadrosunu 1 sene kadar öncesinde oluşturan ANT.Victor Dota 2 kadrosu (eski adıyla Central of Fear) o zamandan bu yana şampiyonluklara doymadı.

 

 

Ülke çapında yapılan tüm turnuvalarda birinci olan takım, hatırlanacağı üzere, Dota 2 Lig’i kazanarak yeni adı altında ilk online şampiyonluğunu kazanmıştı. Bu başarının ardından ANT.Victor için ilk offline şampiyonluk da KONTAKT 5 bünyesinde düzenlenen KESL Dota 2 Turnuvası ile geldi.

Yıldız Teknik Üniversitesi’nde oynanan finallerde ANT.Victor, rakibi olan DHP’yi, üstün bir oyunla 3-0 yenmeyi başararak 5000 TL’lik ödülün sahibi oldu. İkinci olan DHP 2000 TL, üçüncü olan FS ise 500 TL kazandı. Bu galibiyetle birlikte Victor’un sponsorluğuyla gücüne güç katan ANT Gaming yeni sponsorlarının yer aldığı 2014-2015 sezonu formalarını da, sahneden şampiyon olarak herkese gösterdi.

 

ANT.Victor Dota 2 Kadrosu

Emre “Klasynky” Canlı (Kaptan)
Kürşat “Daywalker” Alkan
Durukan “Rendntear” Ünver
Selim “Neqroman” Oynar
Can “Noctis” Yıldırım
Kuntay “Kuntiger” Aybars (Menajer)

Bu yazıyı arkadaşlarınla paylaş!
Yazar

GameXNow

GameX Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı'nın resmi oyun haber sitesi!