Ubisoft 3 Ücretsiz Oyun Birden Veriyor!

Koronavirüs nedeniyle sosyal izolasyonda olduğumuz bu süreçte, sizlerle en güncel ücretsiz oyun haberlerini paylaşmak istiyoruz. Böylece evde zamanın daha iyi geçmesini sağlayabilirsiniz. Bu zamanlarda, ücretsiz oyun kampanyaları daha anlamlı bir hale geliyor. Zaman zaman oyun sektöründe çeşitli oyunlar, ücretsiz olarak dağıtılıyor ve oyun severlere sunuluyor. Kimi zaman çok beklediğimiz oyunlar ücretsiz olurken, kimi zaman da daha küçük yapımlar ücretsiz oluyor ve bizlere sunuluyor. Ubisoft firması da bu süreci oldukça aktif geçiren firmalardan birisi ve ücretsiz oyun kampanyalarına devam ediyor.

Assassin’s Creed 2, Child of Light ve Rayman Legends Oyunları Ücretsiz Oldu!

Ubisoft, oyun sektörünün en büyük firmalarından birisi. Ubisoft, aynı zamanda bölgesel veya küresel krizlerde de fırsat buldukça yardım eli uzatan firmalardan birisi olmaya devam ediyor. Koronavirüs salgını nedeniyle insanların izole olduğu ve kendilerini dışarıya çıkarmadığı bu dönemde Ubisoft, bu sefer de Rayman Legends oyununu ücretsiz hale getirdi. Koronavirüs salgını nedeniyle daha önce de sık sık ücretsiz oyun kampanyası düzenleyen Ubisoft, ücretsiz oyun dağıtımına devam ediyor. Bu sefer de Assassin’s Creed 2, Child Of Light ve Rayman Legends oyunlarını ücretsiz hale getiren Ubisoft, oyuncuları evde zaman geçirmeye teşvik etmeye devam ediyor.

Rayman Legends, bir platform oyunu. Oldukça güzel grafiklere sahip ve müzikleri de yine aynı şekilde oldukça iyi. 100’den fazla haritaya sahip olan Rayman Legends, platformları geçerek ilerlemeye çalıştığınız bir oynanışa sahip. Her haritada birbirinden farklı yaratıklar mevcut ve bu yaratıkların dizaynında komik bir yön de mevcut. Oynanışının zevk verici olmasının yanı sıra, grafikleri ve dizaynı ile de oyuncu kitlesini kendine çeken bu oyunun ücretsiz yayınlanması da güzel bir fırsat diyebiliriz.

Görselleri ve müziğiyle etkileyici bir yapım olmayı başaran Child of Light, RPG fantazi türünde bir platform oyunu.Child of Light için oynanabilir şiir” ifadesi de Ubisoft tarafından kullanılmıştı. Ubisoft Montreal stüdyosu tarafından geliştirilmiş ve ilk kez 30 Nisan 2014 tarihinde PC platformunda yayınlanmıştı.

Assassin’s Creed 2, Ezio’nun İtalya’daki maceralarını anlatıyor. Serinin ilk oyununda çok beğenilen olumlu yönlerin daha da geliştirildiği bu oyun, serinin en iyi oyunlarından biri olarak da anılıyor. 2009 yılında piyasaya sürülen Assassin’s Creed 2, İtalya’nın Rönesans döneminde ölen bir adamın oğlu olan Ezio Auditore da Firenze’ye odaklı olarak geçen bir hikayeye sahip. Templar tarafından öldürülen babasının intikamını almaya çalışan Ezio, tarihi figürlerle de beraber çalışacak. Leonardo Da Vinci ve Caterina Sforza gibi isimlerle işbirliğinde bulunan Ezio, kendisini eğiterek oyunun açık dünyasında çeşitli maceralara atılıyor!

Oyunları almak için bu linke tıklayarak sayfaya gidip oyunları alabilirsiniz. UPlay hesabınız yoksa, hesap oluşturmanız gerekiyor. Hesap oluşturduktan sonra, bu oyunları ek bir işlem yapmadan sadece butona tıklayarak ücretsiz bir şekilde alabilirsiniz! Şimdiden iyi oyunlar!

Bu yazıyı arkadaşlarınla paylaş!
Yazar

Caner Özdemir

Bilgisayar mühendisi, yazar, oyuncu ve oyun geliştirici.