Joygame'den büyük ödeme kolaylığı!

Joygame 18 yaş altı oyun severlere internette alışveriş yapabilmeleri için muhteşem bir fırsat sunuyor. Tüm dünyada geçerli olacak olan yeni Joygame Ön Ödemeli Kartlar ile kredi kartının yapabildiği tüm işlemleri yapabileceksiniz. Üstelik bunun için ne bir banka hesabına ne de bir kefile ihtiyacınız olacak.

Joygame Ön Ödemeli Kartlarını, internette üzerinde ve Mastercard anlaşmalı mağazalarda dilediğiniz gibi kullanabilir ve alışveriş yapabilirsiniz. Joygame Ön Ödemeli Kartlara sahip olmak için ödeme noktalarına gitmeniz yeterli olacak, aynı zamanda bu noktalardan kartınıza bakiye de ekleyebileceksiniz. İnternet üzerinden yapacağınız alışverişlerde ise, kartın üzerinde bulunan numarayı ve şifreyi girmeniz yeterli olacak.

Joygame oyunlarına bağlı gençlere bir sürpriz de; kartların tasarımında oyunların baz alınması oldu. Artık oyuncular sevdiklerin oyunun kartlarını yanlarında taşıyabilecek ve onlarla diledikleri gibi alışveriş yapabilecekler. Yakında çıkacak olan Joygame Ön Ödemeli Kartlara ve oynadığınız oyunların özel koleksiyon kartlarına herkesten önce sahip olmak için şimdiden başvuru yapmanız gerekiyor.

Joygame-Ininal MasterCard Ön Başvuru Sayfası : http://www.ininal.com/joygame

Bu yazıyı arkadaşlarınla paylaş!
Yazar

GameXNow

GameX Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı'nın resmi oyun haber sitesi!