xPeke Profesyonel Arenaya Geri Döndü!

Origen takımının sahibi ve LoL arenasının efsanelerinden Enrique “xPeke” Cedeno Martinez profesyonel arenaya geri döndü. xPeke’nin dün oynanan EU LCS maçları için hazır olduğu ve oynayacağı taķımın sosyal medya hesaplarından maç öncesinde duyuruldu.

xPeke takıma destek oyuncusu olarak katkı sağlayacak ve Aleksi “Hiiva” Kaikkonen’in yerine geçecek. LoL camiasında deneyimli oyuncunun takıma döneceğine dair söylentiler vardı fakat nasıl ve ne zaman olacağı hakkında kimsenin bir fikri yoktu. Destek rolünde ilk sınavını dün Misfits takmıına karşı veren xPeke genel olarak güzel bir maç geçirdi. Takım içinde iletişim sorunu yaşayan Origen maçı 2-0 kaybetti.

Geçen sene takımdaki saldırı gücü taşıyıcısı boşluğunu dolduran xPeke bu sefer de destek rolüne geçerek takıma katkı sağlamaya devam ediyor. Tecrübeli oyuncu daha önce canlı yayınlarında koçluk da dahil olmak üzere oyundaki 6 rolün hepsinde görev alabileceğini ve işini iyi yapacağını söylemişti. Sözünü tuttuğunu ve profesyonel kariyerindeki üçüncü rolüne başladığını görüyoruz. Eminim sevenleri ne olursa olsun onun profesyonel arenada bulunmasına sevineceklerdir.

Bu yazıyı arkadaşlarınla paylaş!
Yazar

GameXNow

GameX Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı'nın resmi oyun haber sitesi!