EU CS’ye Yeni Bir Kulüp Dahil Oluyor!

2016 Yaz Mevsimi’nde EU CS’de mücadele edecek olan Inspire Esports, Avrupa’nın köklü elektronik spor takımlarından olan Belçika merkezli Epsilon Esports ile birleştiğini açıkladı. Bu anlaşma ile Epsilon kulübünün, Inspire Esports‘un League of Legends kadrosu ile ve kendi ismiyle EU CS’de mücadele edeceği belirtildi.

epsilon

Bu anlaşmanın öncesinde EU CS’de yarı finallere kadar gelmeyi başaran Inspire Esports, Team HUMA‘ya 3-2 mağlup olarak LCS hayallerine veda etmişti. Geçtiğimiz hafta 2 LCS oyuncusu ile kadrosunu güçlendiren Inspire (yeni ismiyle Epsilon) yaz mevsimi kadrosunu da açıkladı.

SK Gaming noxiak

ROCCAT’den ayrılan NoXiAK artık Epsilon forması giyecek

EU CS 2016 Yaz Mevsimi’nde mücadele edecek olan Epsilon Esports kadrosu şöyle:

• Max “Satorius” Günther
• Paweł “Woolite” Pruski
• Sofyan “CozQ” Rechchad
• Lewis “NoXiAK” Simon Felix
• Thomas “Kirei” Yuen

2008 yılında kurulan Epsilon Esports, elektronik sporların en köklü kurumlarından biri. Ağırlıklı olarak Counter Strike sahnesinde etkili bir kulüp olan Epsilon Jesper “JW” Wecksell, Robin “Flusha” Rönnquist Adil “ScreaM” Benrlitom, Richard “shox” Papillon, Fabien “kioShiMa” Kiey ve Dan “apEX” Madesclaire gibi yıldız oyunculara ev sahipliği yaptı. CS’nin yanı sıra Smite, Dota 2, Heroes of The Storm, FIFA, HALO, Rainbow Six: Siege, Call of Duty ve Battlefield oyunlarında mücadele eden takımlara da sahip olan kulübün, League of Legends arenasında nasıl bir performans göstereceğini gerçekten merak ediyoruz.

Bu yazıyı arkadaşlarınla paylaş!