LoL: Lissandra oyuna eklendi!

League of Legends’ın yeni şampiyonu Lissandra, tüm sunucularda aktif hale geldi. Kısa bir süre önce League of Legends’ın sadece PBE sunucusunda oynanabilirliğe sahip olan yeni şampiyon, ilerleyen dönemde tüm sunucuların altını üstüne getirecek gibi gözüküyor.

Kısa bire süre önce eskisine daha parlak bir sanat görseli ile tekrar gelişmelerini aldığımız Lissandra, tüm sunucularda aktif hale geldiği şu andan itibaren orta koridorun hareketli şampiyonlarından biri olacak gibi gözüküyor. Özellikle “E” yeteneği ile baskınlarda büyük iş yapabilen yeni orta koridor şampiyonu, ultisiyle de rakiplerini epey ürkütecek gibi.

 

Lissandra için ülkemizdeki profesyonel oyunlar neler düşünüyor? Lissandra için hazırlanan videoya görüşleriyle katkıda bulunan oyuncular ise KST ikincisi ve İST ikincisi HWA.Kingston’dan orta koridor oyuncusu Yasin “Reosta” Es, yine HWA.Kingston’ın eski orta koridor oyuncusu; şu anda ormancı rolünde oynayan ve aynı zamanda İST’nin çevrimiçi oylamaları sonucunda En İyi Ormancı ödülünü kazanan Ferit “WristCutter” Karakaya ve Team Turquality ekibinin kadrosuna kısa bir süre önce dahil olan orta koridor oyuncusu Hasan Sefa “NasesUyno” Özalp de yer alıyor.

 

Lissandra’yı League of Legends’ın market bölümünden 975 RP/7800 IP karşılığında satın alabilirsiniz.

Bu yazıyı arkadaşlarınla paylaş!
Yazar

GameXNow

GameX Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı'nın resmi oyun haber sitesi!