2016 Şampiyonluk Ligi Yaz Mevsimi Kadroları Açıklandı!

Şampiyonluk Ligi’nde değişen formatla beraber rekabet de bir üst seviyeye taşındı. Bazı takımlar kadrolarına yeni isimler eklerken, kimileri de oyuncularına olan güveni tazeledi.

İşte 2016 Şampiyonluk Ligi Yaz Mevsimi’nin kadroları:

Beşiktaş.OHM

Beşiktaş.Oyunhizmetleri yeni mevsimde oyuncu değişikliğine gitmeyen ekiplerden bir tanesi. Kış Mevsimi’nde final oynayan ekip, koç pozisyonunda bulunan unHOLYdonuts ile yolları ayırmasının ardından Romanyalı Exorant ile anlaştı. Exorant son olarak Copenhagen Wolves’ta görev almıştı. Destek oyuncusu hibiki ise isim değişikliğine giderek kariyerine rogu olarak devam etme kararı aldı.

 

Çilekler

Kış Mevsimi’yle sadece Şampiyonluk Ligi’ne değil, hayatımıza da renkli bir giriş yapan ÇİLEKLER, yeni mevsim öncesi hiçbir değişiklik yapmadı. Takım kadrosu tamamen aynı kalırken, koçluk görevini yine Lelouch üstlenecek.

 

Dark Passage

Dark Passage Yaz Mevsimi’ne radikal bir karar ile girdi. Crystal ile devam etmeme kararı alan takım, ormana yabancı oyuncu transferinde bulununca Alman destek oyuncusu Arphan’la da yolları ayırmak durumunda kaldı. Romanyalı Xerxe’yi ormana monte eden Dark Passage, destek rolü için ligin tecrübeli oyuncularından Un1tback ile anlaştı.

 

HWA Gamıng

Kadrosunda tek bir oyuncuyu değiştiren HWA Gaming, nokta atışı bir transferle HolyPhoenix’i bünyesine kattı. Eski oyuncusuyla yeniden buluşan ekip, koç pozisyonunda da değişikliğe gitti. Geçtiğimiz mevsim görev alan QQStyle’ın yerine gelen isim Koreli koç SoulDra oldu. Ayrıca Trixucator ufak bir isim değişikliğine giderek Trix adıyla oynayacağını açıkladı.

 

Oyunfor.Crew

Şampiyonluk Ligi’nin yeni ekibi, Yükselme Ligi’ndeki kadrosundan 3 oyuncu değiştirdi. Destek oyuncusu masterwork’ün eski takımına, HolyPhoenix’in de HWA Gaming’e gitmesiyle alt koridoru boş kalan takım bu rolleri Revanche ve Corpsebringer ile doldurdu. OYUNFOR.CREW’un orman rolünde ise Macar oyuncu Föur yer alacak.

 

SuperMassıve

KMF’de kupayı kaldırdıktan sonra IWCI şampiyonluğuna ulaşan ve ülkemizi MSI’da temsil eden SuperMassive, beklendiği üzere kadrosunu koruyan takımlardan biri oldu. SuperMassive’i Yaz Mevsimi’nde de aynı kadroyla izliyor olacağız. Takımda tek değişiklik Danimarkalı nişancı Achuu’dan geldi, Achuu yeni mevsimde Achuu Çöp ismiyle mücadele etmeye karar verdi.

 

Team Aurora

Geçtiğimiz yılın sürpriz takımı AURORA yeni mevsime tek bir transferle giriyor. Sükse getirecek bir isimle anlaşan ekip, Dark Passage’dan Crystal’ı bünyesine kattı. Orman rolünde geçen mevsim lig aşamasını iyi geçiren ancak sonrasında soru işaretleri uyandıran Kanani ise yedek pozisyona geçti.

 

Team Turquaıty

Crossman’in gidişiyle LongB’nin orta koridora geri dönmesi dışında oyuncu kadrosunu koruyan Team Turquality, koç pozisyonunda değişikliğe giden takımlardan bir diğeri oldu. En son Copenhagen Wolves’un koçluğunu üstlenen Alman koç Mo Si Ting’i kadrosuna dahil eden takımda başka bir transfer gerçekleşmedi.

Bu yazıyı arkadaşlarınla paylaş!