2016 Dünya Şampiyonası’nda Finale Doğru

2016 Dünya Şampiyonası Finali için geri sayım başladı. Dört hafta süren rekabetin ardından, ayakta kalan son takımlar SK Telecom T1 ve Samsung Galaxy, Dünya Şampiyonu unvanı ve Sihirdar Kupası için Los Angeles STAPLES Center’da karşı karşıya gelecekler.

Finaller’de, sadece bir takım profesyonel League of Legends’ın nihai ödülüne ulaşacak ve Sihirdar Kupasını kaldırıp Dünya Şampiyonu olmayı başaracak. Kazanan takım League of Legends’a kendi şampiyonluk kostümleriyle izini bırakacak ve halihazırda büyümeye devam eden ödül havuzundan önemli bir pay sahibi olacak.

2016 League of Legends Dünya Şampiyonası Finali

Final karşılaşmasının öncesinde, 29 ve 30 Ekim tarihlerine yayılan kutlamalar eşliğinde açılış töreni gerçekleşecek. Şov, Final’den önceki gün  Worlds League Festivali ile başlayacak Bu festivalden özel içerikler ve sayısız sürpriz, final maçı yaklaştıkça LEague of Legends’ın sosyal medya kanalları üzerinden dünyanın dört bir yanındaki izleyicilerle paylaşılacak.

Final günü olan 30 Ekim’de saatler 02.00’ı gösterdiğinde ise Zedd’in canlı ‘Ignite’ performansıyla Açılış Seremonisi başlayacak.

Final karşılaşmasının başlangıç saati ise 02:30 olarak belirlenmiş.

SK Telecom T1 vs. Samsung Galaxy 2016 Dünya Şampiyonası Finali’ni, her zaman olduğu gibi twitch.tv/RiotGamesTurkish adresinden ve Lolespor Youtube kanalından canlı olarak takip edebileceksiniz. 2016 Dünya Şampiyonası’nın 30 Ekim Pazar günü gerçekleşecek destansı zirvesini sakın kaçırmayın!

Bu yazıyı arkadaşlarınla paylaş!