2015 İlkbaharında PC’ye Çıkacak Oyunlar

İlkbahar ve yazın başında PC’ye çıkacak oyunların bazılarını sizler için derledik. Hangi oyunlar çıkacak birlikte göz atalım. İşte PC’ye Çıkacak Oyunlar;

Nisan

Grand Thief Auto V
Çıkış Tarihi: 14 Nisan
Steam Linki

17 ay beklediğimiz GTA V sonunda PC’ye geliyor.  Los Santos’da geçen hikayenin yanı sıra bizlere oyun ayarlarında kendi sistemimize göre özel ayarlar yapmamızı sağlayan ve 4K görüntü sistemini destekleyen oyunun, oynayanlara keyifli saatler yaşatacağı kesin.

GTA 5

Mortal Kombat X
Çıkış Tarihi: 14 Nisan
Steam Linki

“Kemik ve iskeletlerin kırılması” İşte bir dövüş oyununu sevdiren özelliklerden biri. Yıllardır oynanan Mortal Kombat serinin son oyunu GTA V ile aynı gün çıkıyor. Sinematik ve oynanışın yenilendiği oyunda artık öz çekim (selfie) özelliği de bulunuyor.

Mortal Kombat X

Killing Floor 2
Çıkış Tarihi (Ön Erişim): 21 Nisan
Steam Linki

Ön erişimde 6 oyuncunun birlikte oynayabildiği Killing Floor 2; 3 harita, 27 silah, 4 sınıf,  11 özel yaratığın ve 1 boss’u sizlere getiriyor. Geliştirici Tripwire, bu rakamları ilerleyen sürede arttıracağını açıkladı. Bir virüs yüzünden mutasyon geçiren insanları öldürdüğümüz oyun eğlenceli olacağa benziyor.

Killing Floor 2

Mayıs

Wolfenstein: The Old Blood
Çıkış Tarihi: 4 Mayıs
Steam Linki

Wolfenstein: New World yıllardan beri çıkan en iyi FPS oyunlarından biriydi. Şimdi hikayenin önceki kısımlarını öğrenme zamanı geldi. Wolfenstein: The Old Blood oyununda geçmişe giderek neler yaşanmış onları göreceğiz.

Wolfenstein: The Old Blood

The Witcher 3: Wild Hunt
Çıkış Tarihi: 19 Mayıs
Steam Linki

Daha ertelenmemiş olan, The Witcher 3: Wild Hunt Mayıs ayının en büyük yapımlarından biri olacak. Devasa oyun açık dünya üstüne kurulu olan, canavarları öldürdüğümüz, köylerde ve şehirlerde gezdiğimiz, sakalımız uzadığı ve  içinde 16 saatten fazla seks sahnesi bulunuyor bir oyun. Ortalamanın üstünde sistem gereksinimleri isteyen oyun, umarız sevenleriyle bir erteleme olmadan buluşur.

The Witcher 3: Wild Hunt

Project Cars
Çıkış Tarihi: Mayın ayında tam zaman belli değil.
Steam Linki

Yarış oyunu severlerin beklediği oyunlardan biri olan Project Cars görsellik bakımından dikkat çekiyor. Oyunu Need for Speed: Rivals’ı yapan firmanın geliştirdiğini unutmayalım. Bakalım bizleri nasıl yarışlar bekliyor.

Project Cars

Haziran

Batman: Arkham Knight
Çıkış Tarihi: 23 Haziran
Steam Linki

Batman: Arkham City oyunun devamı olan Batman: Arkham Knight açık dünya özelliğiyle oyuna yeni bir hava katıyor. Yeni bitiriş kombolarının olduğu oyun Batman severleri bekliyor.

Batman The Arkham Knight

F1 2015
Çıkış Tarihi: 12 Haziran
Geliştirici Yazısı

Yenilenmiş bir motorla yapılan F1 2015 tüm yarış severleri bekliyor. Yapımcı düzgün aerodinamik ve lastik fiziği üstünde çalışacağını açıklamıştı. F1 2015 Yarış tutkunları için gayet iyi bir seçenek.

F1 2015

Final Fantasy XIV: Heavensward
Çıkış Tarihi: 23 Haziran
Resmi Site

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn oyunu için çıkan bu genişletme paketi seviye sınırını 60’a çıkartıp, yeni ejdere benzeyen bir ırk olan Au Ra’yı ekliyor. Bunlarla birlikte yeni dungeon, raid, tarifler, binekler de oyuna ekleniyor.

Final Fantasy

Bu yazıyı arkadaşlarınla paylaş!
Yazar

GameXNow

GameX Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı'nın resmi oyun haber sitesi!