2014 Wargaming.net Ligi'nin İlk Sezonu Başlıyor

Wargaming bugün 2,5 milyon $’lık ödül havuzuna sahip 2014 Wargaming.net Ligi’nin bir grup bölgede resmi olarak başladığını duyurdu. Şirket, 2014 yılında e-Spor tanıtımlarına tam 10 milyon $’lık bir yatırım yapmayı hedefliyor.

Wargaming Avrupa ve Kuzey Amerika e-Sporlar Direktörü Mohamed Fadl: “Polonya’nın Varşova kentindeki Büyük Finallerde tüm dünyadan oyuncularda tutkuyu, heyecanı ve kendini World of Tanks’e adamışlığı gördük.” dedi ve sözlerine şöyle devam etti: “2014 aktivitelerinin ilk sezonunun başlamasıyla bir kez daha dünyadaki en iyi World of Tanks oyuncusu ünvanını almak için savaşan çok yetenekli oyuncuları göreceğiz ve aksiyonun şekillenişini görmek için sabırsızlanıyoruz.

İlk sezonda dünyanın beş hayati bölgesi olan Bağımsız Devletler Topluluğu, Avrupa Birliği, Kuzey Amerika, Çin ve Asya’dan katılımcılar World of Tanks üstünlüğü için savaşacaklar. Geçen seneden farklı olarak, Asya bölgesi Kuzey Koreli oyuncuları da bünyesinde barındıracak ve izleyicilerin katılımıyla daha güçlü bir çekişme yaşanacak.

Aşağıda, Sezon 1’in bölgelere göre resmi başlangıç tarihlerini görebilirsiniz.

• Asya (Kore dahil) – 10 Mayıs

• Avrupa Birliği – 12 Mayıs

• Kuzey Amerika – 12 Mayıs

• Bağımsız Devletler Topluluğu – 19 Mayıs

• Çin – 26 Mayıs

Wargaming.net Ligi hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Bu yazıyı arkadaşlarınla paylaş!
Yazar

GameXNow

GameX Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı'nın resmi oyun haber sitesi!