2013 Goodgame Studios’a yaradı

Goodgame Studios, 2013 senesinin ilk çeyreğindeki cirosunu duyurdu. Geçtiğimiz 2012 senesi Goodgame Studios’un tarihinin en yüksek başarıya ulaştığı, adeta altın çağını yaşadığı seneydi. Peki ya şimdi Goodgame Studios ne durumda? Edindiğimiz bilgilere göre Goodgame Studios, henüz 2013’ün ilk çeyreğinde olmamıza rağmen geçen seneki başarısını fazlasıyla elde etmiş bir durumda.

Güzel dilekler ile 2013’e adımını atan Goodgame Studios, bu senenin ilk çeyreğinde bir önceki yıla göre büyük başarılar elde etti. Goodgame Studios’un cirosunun geçen seneye oranla %60 oranında artış göstermesiyle berber çalışan sayısını da arttıran firma, geçen sene 300 olan çalışan sayısını şimdilerde 400’e çıkardı.

Finansal yapılanma aşamasında büyük bir gelişim gösteren Goodgame Studios, her sene olduğu gibi bu sene de oyuncularını arttırdı. Yine bize gelen bilgilere göre Goodgame Studios, %24 oranında daha büyük bir kesime hitap ediyor. Bir diğer yandan 124 milyon insanın Goodgame Empire veya Goodgame Big Farm gibi yapımları oynanan 30’dan fazla ülkede her gün artan oyuncu kitlesine etki eden firma, 2014 senesi için yapacağını tarayıcı oyununun planını şimdiden hazırlamış bile.

Bu yazıyı arkadaşlarınla paylaş!
Yazar

GameXNow

GameX Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı'nın resmi oyun haber sitesi!