1907 Fenerbahçe Espor’un Rakibi Belli Oldu

Bugün gerçekleştirilen yarı final karşılaşması sonucunda 1907 Fenerbahçe Espor’un rakibi belli oldu. BAU SuperMassive vs Team Aurora karşılaşmasının kazananı 3-1 gibi farklı bir skorla SUP oldu. Böylece finalde 1907 Fenerbahçe Espor’un rakibi BAU SuperMassive oldu.

Seri boyunca ne yaptığını bilen ve rakibinin oyunda söz sahibi olmasına dahi tahammülü olmayan bir SuperMassive izledik. İlk oyunda farklı bir kompozisyonla rakibini şaşırtmayı deneyen Team Aurora istediğini alamadı ve 1-0 geriye düştü.

2. karşılaşmada ise Kog’Maw’ı koru mottosuyla oyuna daha şampiyon seçim ekranında ne yapmak istediklerini yansıtan SUP ekibi, yapmak istediklerini başarıp oyun başlarında oldukça geriye düşmelerine rağmen oyunu kazanmasını bildi. 3. karşılaşmada ise maça hızlı başlayan ekip AURORA oldu ve 27 dakika gibi kısa bir sürede rakibini alt etmeyi başardı.

Son karşılaşmada neredeyse her oyunda gördüğümüz Xayah-Rayan’ı bu sefer SUP tarafında gördük. Orianna ve Gnarı da alıp “wombo combo”lar yolda mesajını seyircilere veren SUP maçı kazanmakta da hiç zorlanmadı ve final biletini kaptı.

 

Davids, Riot Games’e Karşı Açtığı Davayı Kazandı

Bu yazıyı arkadaşlarınla paylaş!
Yazar

Tolga Öztürk

Yazar, oyun geliştirici, topluluk yöneticisi, iş geliştirme uzmanı olarak çalışmış ve çalışmaya devam etmekte. TARTARUS adlı oyunun da yapımcılarından.