Takım Oyunu Kazandı: 1907 Fenerbahçe Espor vs P3P Esports

Beraberlikle biten bir seri daha izledik. Bu mevsim Şampiyonluk Ligi en üst düzeyde rekabetçi geçiyor ve takımlar birbirlerine karşı üstünlük sağlamak için her şeylerini veriyorlar.

P3P’in Kog’maw korumak üzerine kurulu takım kompozisyonuna karşılık Fenerbahçe’nin kitle kontrol odaklı kompozisyonu ilk oyunda galip geldi. Baştan sona kadar dengeli giden maçta takımlar savaş sonunda kazandıkları avantajı başka bir görevi yapmak konusunda çekingen davranmadı. Savaşlardan üstün çıkan takım ya kuleye dönüştürdü ya da ejderha almayı başardı. Maçın kilit oyuncusu ise kesinlikle Frozen’dı. Taliyah oynayan Frozen, gerek komboları olsun gerekse kullandığı mükemmel örgü duvarları olsun maçın her aşamasında takımını ileri götüren kilit oyuncuydu. Çıkardığı hasar ise kesinlikle göz ardı edilemez seviyedeydi. Frozen’ın bu güzel oyununu tamamlayan takımı ise dengeli giden maçın 43. dakikasında 4 kişi aldıkları savaş sonrasında maçı kazanmayı bildi. 7/1/9’luk Taliyah oyunu ile Frozen MVP seçildi.

İkinci maç ise ilk maça göre daha tek taraflı geçti. Bu sefer oyununu rakibe kabul ettiren takım ise P3P Esports oldu. Orianna-Jarvan kombosunu her fırsatta kullanan ve bunda başarılı da olan P3P takımı rakibine üstünlüğünü erken oyundan itibaren kabul ettirdi. Rawbin IV, imza şampiyonu Jarvan IV’u oynadığı maçta yaptığı baskınlarla adeta takımını ileri taşıyan isim oldu. Her baskınından bir avantaj çıkartmayı başaran Rawbin, skor alamadığı baskınlarda da rakibinin sıçrasını aldı. P3P’in destek oyuncusu Cognac ise bize tekrar Lux seçimini göstererek bu şampiyonun metaya iyice girmeye başladığını kanıtladı. Takım halinde doğru oynayan P3P maçı Baron’un yardımıyla ittirdikleri alt koridordan kazanmayı ve bir puanı korumayı başardı. Maçın adamı ise Varus ile aldığı doğru pozisyonlar sayesinde maksimum hasarını çıkartan ve takımının hazırladığı skorları toplayan reje oldu.

 

SUP LİDERLİK İÇİN OYNADI: ÇİLEKLER VS BAUSUPERMASSİVE ESPORTS

Bu yazıyı arkadaşlarınla paylaş!
Yazar

GameXNow

GameX Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı'nın resmi oyun haber sitesi!