“Kupayı Kim Alır?”etkinliğinde Grup Aşamasını Sadece 6 Kişi Doğru Tahmin Edebildi

“Kupayı Kim Alır?” etkinliği, 2016 Dünya Şampiyonası ile beraber 10 Eylül’de geri dönmüş ve Grup Aşaması fikstürü 29 Eylül’de kapanmıştı.

Hayal kırıklkları ve sürpriz performanslar ile dolu dolu geçen gurp aşamasının ardından Riot Games, grup aşaması maçlarının sonuçları ile ilgili doğru tahmin yapanların sayısını 6 olarak açıkladı.

Evet sadece 6 kişi grup aşaması sonuçları ile ilgili doğru tahmin yapabildi. “Kupayı Kim Alır?” etkinliğine katılanların toplam sayısı ise 1.890.114. Doğru tahmin yapan 6 kişi ise bu oyuncu kitlesinin sadece % 0.00032’sini oluşturuyor.

Lolesports.com yazarlarından Paul Marshall’ın yayınladığı bir makaleye göre, bu düşük oranın en büyük sebebi Albus Nox Luna oldu. Wildcard takımının A grubunda aldığı galibiyetler sayesinde çeyrek finale yükselmesi, pek çok oyuncuyu ters köşeye yatırdı.

Bu sene, fikstür oluşturarak otomatik olarak yeni katılım simgesine sahip olabiliyorsunuz. Eğer en az 34 puan toplamayı başarırsanız da özel bir Poro simgesi sizlerin olacak. Runeterra’nın seçilmişlerinin yardımıyla Grup Aşaması’ndan Final’e kadar her galibi doğru bilirseniz, Destansı Süper Seçim ödülü sizlerin olacak. Bu ödülün içinde DJ Sona, Ruh Bekçisi Udyr ve Pulsefire Ezreal’ın olduğu destansı kostümler bulunuyor.

Eleme aşaması seçimleri için buraya tıklayabilirsiniz

Bu yazıyı arkadaşlarınla paylaş!