Team Turquality Yaz Mevsimi’nde Alman Koça Emanet!

2016 Bahar Mevsimi’ni Koreli koç Joon Seok Lee ile tamamlayan Team Turquality, ligde alınan kötü sonuçlardan sonra koç ile yollarını ayırarak Yaz Mevsimi için, daha önce Copenhagen Wolves takımında görev yapan Alman teknik adam Christopher “MoSiTing” Würger ile anlaştı.

Team Turquality Yaz Sezonunda Alman Teknik Adama Emanet!Merhaba Arkadaşlar,Yaz sezonu için hummalı bir çalışma iç…

Team Turquality paylaştı: 21 Mayıs 2016 Cumartesi

Christopher “MoSiTing” Würger

Christopher “MoSiTing” Würger:

TT’ye katılmak benim için yeni bir mücadeleyi de beraberinde getirecek. CW ile geçirdiğim sezon sonrasında yeni bir fırsat arıyordum ve TT’den diğer takımlardan farklı bir enerji aldım. Güçlü bir potansiyeli olmasına rağmen hedefini belirlememiş genç bir kadromuz var. Bu sezonki amacım Team Turquality kadrosunun tüm potansiyelini ortaya çıkarıp yeni bir başarı hikayesi yazmak olacak. Eren ile birlikte takımdaki herkesin yeteneğini en iyi şekilde ortaya çıkaracağımıza ve çıtayı Avrupa standartlarına çıkartacağımızı düşünüyorum. İşinde ehil bir partnerim var ve kendisiyle birbirimizin çok iyi tamamlayan bir düzen kurduk. İnşa edeceğimiz yeni sistemle TT Taraftarlarına özledikleri başarıyı birlikte yeniden kazandıracağımıza inancım tam.

MoSiTing‘in yanı sıra, yükselme/düşme turnuvasında takımın teknik yönetimini ele alan  Eren “Zenith” Aydın’ın da takımın “Mental Koç”u olarak görev yapacağı açıklandı.

Eren “Zenith” Aydın

Eren “Zenith” Aydın:

Chris ile çok güzel bir uyum yakaladık, Imperial maçı sürecinde kendisiyle yaptığımız çalışmaların takım üzerindeki pozitif etkisi tüm oyuncularımızı heyecanlandırdı, ayrıca Türkiye’de ilk defa yapılacak double coaching sistemi ile oyuncularımızı sadece stratejik olarak değil mental olarakta önümüzdeki zorlu sürece hazırlayacağız, Chris ile birlikte hırslı bir tutumumuz var ve bunu önümüzdeki sezona en iyi şekilde yansıtacağız. Aramızdaki sinerji çok iyi ve gerçekten çalışma disiplinini çok sevdim, elimizdeki yetenekli kadroyu ustaca şekillendireceğimizden eminim, gümbür gümbür bir TT geliyor

TT’nin Yaz Mevsimi oyuncu kadrosu ile ilgili bir değişiklik yapıp yapmaacağı ise şimdilik belli değil.

Bu yazıyı arkadaşlarınla paylaş!