Çin’de Beklenmedik UZI Transferi!

Çin’in en önemli oyuncularından biri olan Jian “Uzi” Zi-Hao, Newbee‘den (eski ismiyle QG Reapers) ayrıldıktan saatler sonra 2016 LPL Bahar Mevsimi şampiyonu Royal Never Give Up kadrosuna katıldı!

RNG ekibi, weibo üzerinden yaptığı açıklama ile UZI’nin kadroya dahil olduğu haberini takipçileri ile paylaştı. Newbee ile olan ayrılığının üstünden sadece birkaç saat geçmişken gelen bu duyuru her iki takımın taraftarlarını da bir hayli şaşırttı.

QG Reapers ekibine, Aralık ayında Yu “Peco” Rui’nin yedeği olarak katılan UZI, daha önce Royal Club ve OMG formalarını giymişti. QG Reapers forması ile 2016 Bahar Mevsimi’nde forma şansı bulduğu 17 maçtan 11’inde galip gelen taraf oldu ve ligde 7.09 KDA ortalaması yakaladı. Profesyonel League of Legends arenasındaki en iyi nişnacılardan biri olarak kabul edilen UZI, 2013 ve 2014 Dünya Şampiyonaları’nda da Royal Club ile beraber finale kadar yükselmeyi başarmıştı. Yeni takımı RNG ise son olarak MSI 2016’da yarı finale kadar yükselmiş ancak  rakibi SK Telecom T1‘e 3-1 mağlup olarak final şansını kaybetmişti.

RNG kadrosunda UZI‘nin yanı sıra Zhu “NaMei” Jia-Wen ve Wang “wuxx” Cheng de nişancı pozisyonunda bulunan diğer isimler. RNG yönetimi, bu oyuncuların durumları ile ilgili bir açıklama yapmadı.

https://youtu.be/yo40VHcSODg

Bu yazıyı arkadaşlarınla paylaş!