1907 Fenerbahçe Espor’un Çin Macerasındaki Son Maçları

1907 Fenerbahçe Espor’un Çin’e gittiğinden beri ortaya koyduğu oyundan genel olarak memnun olsak da son 16’ya kalınca zorlu bir gruba düşmesiyle birlikte işler sarpa sardı.

Turnuvanın güçlü ekiplerinden RNG, Samsung Galaxy ve G2 ile yapılan maçlardan sadece birinde galibiyete çok yaklaştık denilebilir. G2 takımını, 2 nexus kulesini açmamıza ve 3 inhibitörünü de almamıza rağmen kötü yönetilen takım savaşları ve yapılan bireysel hatalarla birlikte son dakika verilen yanlış bir Baron kararından dolayı kaybettik.

 

RNG ve SSG ile yapılan maçlarda ise bir türlü istediğimiz oyunu ortaya koyamadık ve galibiyet yüzü göremeden malesef turnuvaya veda ettik. Buna rağmen 1907 Fenerbahçe’nin özverili bir şekilde oyununu ortaya koyduğuna şahit olduk. Ellerinden gelenin en iyisini değil fazlasını bile yaptılar. Bu turnuva ile ligimizin de kalitesinin yavaş yavaş arttığına da şahit olduk.

1907 Fenerbahçe Esports’u kuruluşunun ilk yılında bu kadar başarı elde etmiş olmasından dolayı ayrıca kutluyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz.

Maç tekrarlarını buradan izleyebilirsiniz.

SSG – 1907 Fenerbahçe Espor

1907 Fenerbahçe Espor – RNG

 

G2 – 1907 Fenerbahçe Espor

 

 

Holyphoenix’in Yeni Takımı Belli Oldu

 

 

Bu yazıyı arkadaşlarınla paylaş!
Yazar

Tolga Öztürk

Yazar, oyun geliştirici, topluluk yöneticisi, iş geliştirme uzmanı olarak çalışmış ve çalışmaya devam etmekte. TARTARUS adlı oyunun da yapımcılarından.